Najnovšie recenzie zo sekcie Napeňovače mlieka
- napenovač nefungoval
Reakcia značky SENCOR
Dobrý den, děkujeme za Vaší recenzi. Mrzí nás, že spotřebič nebyl funkční. Kontaktujte prosím servisní středisko FASTPLUS, tel: 249 105 832,Šášovské Podhradie-Píla 214,Žiar nad Hronom, nebo prodejce. S pozdravem Sencor.
- Ціна,якість на відмінно
Немає
Kvalita
- Výborne vyšľahá mlieko aj kávu
- Tichý
- Dobre sa drží v ruke
- silný výkon
- Výborne naslaha penu
absolútne mi mlieko nevyšľahal ani po opakovanom vyskúšaní, chcem tento výrobok vrátiť. , stiahla som si aj návod, lebo súčasťou balenia nebol a ani veľmi nebol treba pri takej jednoduchej pomôcke. Je úplne nefunkčný a ak by ma to len napadlo, nechám si pôvodný obal a hneď ho vrátim. Bohužiaľ som ho po rozbalení odhodila
- Kvalitná pena, jednoduchá obsluha a 4 spôsoby prípravy a každý spôsob má svoje tačídlo.
- Prekvapil.. robi to velmi peknu penu
- Lahka udrzba
Niekto udava hluk, ale ked to porovnam s napenovacom ktory je ku kavovaru tak toto ani nepocut
- Je velmi spratny a dobre slaha mlieko.
Mierne pripaluje mlieko, je lepsie program vypnut skor. Tazko sa stlacaju gombiky cez tvrdu gumu. Neda sa priamo vybrat program, musi sa preklikavat jednym tlacitkom dookola.
- Szuper.
- Ergonomický tvar, pekný dizajn, výborne napeňuje, kúpila som si aj na chalupu
Neveril som tomu , lebo mame napenovač aj na kávovare , no ten sa môže schovať oproti tomu to je fakt výborný ...
Nefunguje.
- Veľmi slabý. Motorček nevie utiahnuť obrátky, keď sa ponorný do mlieka, alebo kávy.
- Blbuvzdorný spôsob, ako vyrobiť doma flat white
- cena je vyššia
- Najlepsi rucny napenovac mlieka na trhu
Treba naliat min. 120 ml plnotucneho mlieka, inak je napenenie slabsie. Ked si robim flat white sam, je to zbytocne vela. A nepripali sa, ale treba strazit mlieko pred vykypenim.
Napeňovač mlieka je oveľa lepší ako ten, ktorý je súčasťou kávovarov, jednoduché čistenie a príprava mlieka, za mňa určite TOP výrobok
Reakcia značky Lauben
děkujeme Vám za recenzi. Těší nás Vaše spokojenost s naším výrobkem.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Tým Lauben
- Funguje ako ma
- Obrovska nevyhoda je uplne kratucky kabel
Pri zakupeni je potrebne zvazit, ci dlzka kabla bude dostatocna. Pri beznej kuchynskej linke pristroj budete musiet mat skoro pri stene
Zobrazujem 21 - 40 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1 [ 2 ] 3 4 5...21 Ďalšie »