Najnovšie recenzie zo sekcie Napeňovače mlieka
- spĺňa moje požiadavky, pekný dizain
ok, som spokojná
funguje dobre pena husta
- dobrý, šikovný
OK
Tescoma 420714 PRESTO
Pridané: 24. augusta 2014
(naposledy upravené 24. augusta 2014)
Zakúpený v Tescoma.sk
Robim presne to co som od toho cakal, som spokojny
- Výborne napení mlieko.
Odporúčam.
- plne spĺňa moje očakávania
produkt je cenovo prístupný, obsluha jednoduchá, spĺňa moje očakávania.
- najlepsi slahac na mlieko, no slahat treba zastudena
najlepsi slahac na mlieko
- som spokojná, vyrobí fantastické frappé
odporúčam
- super
- žiadne
super
- kvalita, funkcnost, dizajn
- Celkovo som sklamany z tohto typu zariadenia, ktore nemusi nevyhnutne pripravit hustu a stabilnu penu...Clovek by cakal za tie peniaze nieco, co funguje minimalne na 100 %.
Osobne by som si uz takyto typ vyrobku nekupil, ale nepopieram, ze sa aj tak jedna o super napad a iste aj kvalitne zariadenie.
- Lacnejšia alternatíva oproti luxusným šľahačom za 20 €
- Funguje zatiaľ dobre
- Vyzerá tak labilnejšie, takže asi nevydrží roky
Kvalita úmerná cene, ale účel splní dobre
cena
- tovar bol poskodeny
tovar mi prišiel poškodeny
- zatiaľ spokojnosť
spokojnosť
- Robi perfektnu penu pre cappucinno.
- Nechcel som pouzivat paru z automatickeho kavovaru na slahanie peny, zbytocne sa tak zatazuje ohrievaci system kavovaru, a treba nadoby s mliekom drzat v rukach.
- Nie su ziadne, ale jedna malickost. ak budete chciet dat do pristroja nadobku s vlozenym magnetickym kolieskom, moze vyskocit a osi. Traba vzdy nadobu nechat v pristroje, vlozit slahacie koliesko, potom naliat mlieko
Velmi dobra vec a nechyba ani nastavenie teploty slahania. Kupil ich som tri kusy, pre nas, no a potom este ako darcek pre dceru a pre syna.
- Super
Clatronic MS 3089
Pridané: 30. decembra 2013
(naposledy upravené 30. decembra 2013)
Zakúpený v DATART.sk
- Dobrá vecička
Nalejete cca pol deci mlieka do pohára a o 20 sec.máte
tri deci peny.
Sencor SMF 2020WH
Pridané: 13. novembra 2013
(naposledy upravené 13. novembra 2013)
Zakúpený v Extreme Digital zRt
- Jednoduchá obsluha, kvalitná pena
- Uvádza sa, že je použitý neprilnavý povrch, ale nie je to pravda. Po každom použití pri ohreve a napenení je nutné pečlivo nádobu umyť. Mám obavu že šlahač, ktorý pri umývaní sa musí vybrať a ktorý je z UH sa počase vybehá a bude vypadávať.
Pomer medzi cenou a tým čo som chcel je priaznivý a oplatí sa zakúpiť.
Uzasne funkcna blbosticka, urobi uzasnu penu z obycajneho zohriateho plnotucneho mlieka.
- Jednoduchost
- Monzstvo peny ktoru dokaze vyprodukovat (pena dost dlho drzi aj ked nadobu s penou odlozim do chladnicky)
- Treba naozaj pouzit plnotucne mlieko, s polotucnym to nepeni dostatocne.
Jendoduchy postup, pena je dobre naslahana a drzi na kave dost dlho. Po nadavkovani na kavu tam vydrzi aj 30 minut a to uz je co povedat.
Zobrazujem 381 - 400 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...17 18 19 [ 20 ] 21 Ďalšie »