Najnovšie recenzie zo sekcie Napeňovače mlieka
- Nizka vena
- Nefunguje
Totalna blbost. Pena co spravi vydrží tak pol minúty. Keby sa mi chcelo ist do obchodu tak to vratim spat vratim spat, ale za 3€ to radšej vyhodim lebo to len zavadzia. Neodporucam nikomu
- rýchly,pekne napení mlieko,ľahká údržba
zatiaľ maximálna spokojnosť
- Rýchlosť a prehľadnosť obchodu,dobrá komunikácia
- Pre dvoch správna veľkosť
- Mám s výrobkom dobré skúsenosti
- Dosť vysoká cena
Je to už druhý v poradí.Prvý nám vydržal pri dennom používaní viac ako 4 roky.
- Pena lepsia ako v kaviarni
- Jednoduche ovladanie
- Kvalitne prevedenie, kov
- Tichy
- Vhodne do umyvacky riadu
- Ziadne
- Po vyšľahani slaba pena
Som sklamany z tochto vyrobku
- rychlo a jednoducho pripravi penu
- velmi lahka udrzba, staci len umyt po pouziti
- Ked sa prileje velky objem mlieka, potom tu penu az tak dobre nespravi ale treba si to odskusat a najst ten spravny objem, ktory cloveku vyhovuje.
Tento penovac bol dlhodobo najlepsie recenzovanym (este stale je) penovacom na nemeckom amazone (odkial som ho ja kupil). S kupou som skutocne spokojny.
Pouzivam do tohto penovaca 3.5% mlieko. Ak chcem mat super hustu penu, tak najprv to mlieko napenim na studenom cykle a az ked urobi studeny cyklus tak dam normalny teply cyklus.
Osvedcilo sa mi liat mlieko tesne nad tu bielu umelu vrtulku - v podstate len zakryjem tu vrtulku. Ked som lial viac mlieka, tak potom vzdy ostalo akoby pol len hriateho mlieka a pol peny. Takto ked to lejem tesne nad tu vrtulku (a teda som pod hranicou min) tak cely objem mam penu.
Ta konvica je aj tak velmi velka a aj to malo co tam nalejem je dostatocne velke mnozstvo.
Do umyvacky to nestrkam - pouzivame ten penovac tak casto, ze by som sa nedockal kedy ho z tej umyvacky dostanem. Po kazdom napeneni klasika - umyjem pod tecucou vodou s nejakou hubkou na umyvanie - ide to velmi lahko a rychlo.
Nie je to najlacnejsi stroj a zabera miesto na linke - ale u nas sa pouziva denne - manzelka si dokonca rano na nom len prihrieva mlieko do ovsenych vlociek - co je tiez rychlovka, kedze je to indukcne hrianie.
- cena, kvalita
odporúčam
- Super, bez chýb. Kamarát na leto.
Odporúčam.
- Je skvely
- Milujem frappe
Zboznujem frappe
Je super
Funguje bezchybne
Skoda ze frappovace nedostat beznev obchodoch, ja uz svoj teda mam tak som ok
- kvalita a rýchlosť spenenia mlieka
- toto je už 5. kus, ktorý používam
- robíme v ňom aj kávu v priemere denne 10 káv (nesca do mlieka s cukrom alebo bez)
- cca 5 spenení denne na kapučíno
tento produkt poznám, mám ho overený a odporúčam
som naozaj veľmi spokojná...bola to dobrá investícia... bohatá hustá pena ...jednoducho kapučíno ako remeň :-*
Bezchybne, super napeni a zabera malicko miesta
- Nič
- Na jedno použitie
Poteší oči pri kúpe
- pijem vybornu kavicku je to uzasny vynalez
- uplna spokojnost
odporucam
- skratoval
tovar vrátený
- nízka cena
- zásuvka do elektrickej siete ( netreba baterky )
- pôsobí robustne ako telo aj šľahacia metla ( nie je však na
- napenenie mlieka ale na frapovanie )
- po prvom zapnutí do siete sa nič nestalo :), to znamená že nefungoval, asi po tridsiatom stlačení tlačidla na spustenie sa rozbehol a znova vypol sam od seba.
- spínacie tlačidlo pôsobí tak že po najviac pol roku pôjde do čavesu...
- metla na šľahanie je ukončená miskou, keby tam bol aj nádstavec na napenenie mlieka bolo by to plus...
Celkovo tento frapovač neodporúčam, vyzerá to na lacné prevedenie a spínač odíde podľa mňa veľmi skoro, asi sa nie je čo čudovať za 10,-€..., peniaze mi vrátili aj s dopravou na mall.sk, Iný podobný produkt som však na Slovensku nenašiel, škoda nápad s týmto typom je dobrý,...
- pekný kusok
- vyššia cena
som spokojná zatial
Guzzanti GZ 008
Pridané: 28. decembra 2015
(naposledy upravené 28. decembra 2015)
Zakúpený v HEJ.sk
- Jednoduchá obsluha, tichý chod, perfektná bohatá pena.
- Nemám výhrady.
Naša maximálna spokojnosť.
Odporučili mi ho známi. oužívam ho takmer denne. Ide bez chyby. Som spokojný.
Zobrazujem 341 - 360 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...16 17 [ 18 ] 19 20...21 Ďalšie »