Najnovšie recenzie zo sekcie Napeňovače mlieka
Super napení živočíšne mlieko. Kupované rastlinné nenapení. Krásny dizajn. Odporúčam
- funguje presne podľa návodu, krásne napenené mlieko
- Dobre padne do ruky
- Jednoducho nevladze.
- Je slaby
- Robustné prevedenie, pevná hrubá hriadeľka, tichý chod, silný motorček, pekný design
- len 3x AAA baterie, dlho nevydržia, treba použiť nabíjacie...
Pri vybere rozhodol retro vzhlad, pena je perfektna - ako v kaviarni.
Super vecička
Použila som miesto mlieka smotanu na varenie a pena bola parádne hustá.
- dobrý výkon, prijateľná cena
- na konci by bola vhodnejšia klasická špirálka na šľahanie a nie ohnuté želiezko aj keď je pena vytvorená pomerne rýchlo
- vykonny
- Bol to darcek a zhanali to velmi dlho. Je pevnejsi ako na baterky.
Veľmi tichý, vyšľahá kvalitnú hustú penu, dobre sa udržuje, odporúčam dodávať k výrobku veľkú lyžičku z umelej hmoty ktorou sa nepoškriabe vnútro nádobky pri vyberaní peny - je tak krásne hustá, že ju musíte vyberať lyžicou a kovovou lyžicou časom doškriabete steny nádobky.
- nezahrieva sa
Funguje ako má. S výkonom neboli problémy. Čistenie ľahké. Dokáže všlahať veľa vzduchu do mlieka, až toľko, že sa vzduch spojí a pomerne rýchlo vybublinkuje - bude to pravdepodobne otázka praxe v správny čas zastaviť.
- Produkt zatiaľ používam iba týždeň, ale som veľmi spokojná - napeňujem rastlinné mlieko a obávala som sa, že keď nepoužívam plnotučné mlieko, pena bude nedostatočná - ale je výborná.
- Ľahké a bezproblémové čistenie.
- Má len kontaktný spínač.Inak dobrý.
- pevný šľahací nadstavec, čiže nehrozí ohnutie
- sieťové napájanie
- trochu priveľký na môj vkus (neskladný)
- napeňovacia vrtuľa mohlá byť tá špirálovitá, ako býva bežne. tá ale na obrázkoch nebýva vôbec zobrazená
mlieko napení, neskôr vyskúšam aj iné, takže uvidím potom, či tá vrtuľa nebol krok vedľa
- spolahlivy, kvalitne spracovany, 3 funkcie: vyroba teplej peny, studenej peny a ohrievanie mlieka
- pre mna je nevyhodou dlhy privodny kabel a nemoznost nastavenia jeho dlzky
- Som spokojná, vyhovuje mi veľkosť, dobre spení mlieko, je úplne tichý. Splnil očakávania.
- robí dobrú penu, závisí však aj na kvalite mlieka.
- trochu zle sa zakladá špirála na spenenie mlieka a nie je dobre vidieť mierku. Ak je peny trocha viac, vytlačí vrchnák a pena môže zaliať aj elektrické napájanie zo spodu.
Mal som už dva a oba mi po krátkom čase prestali fungovať. U prvého mi neoznámili chybu, u druhého som na nádobe speňovača cítil od spodu slabý pach spáleniny plastu. Predajca (nebol cez heurehu) ho už z e-shopu stiahol.
Super robi penu
Zobrazujem 281 - 300 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 [ 15 ] 16 17...21 Ďalšie »