Najnovšie recenzie zo sekcie Napeňovače mlieka
- ideálna teplota ohrevu mlieka , také cappuccino nevedia pripraviť ani v niektorých kaviarňach
Do tejto peknej kanvičky v čiernom minimalistickom prevedení som sa zamilovala! Výborná kvalita našlahaného mlieka a je naozaj veľmi tichý . Rozhodne s kľudným svedomím výrobok môžem všetkým odporučiť.
- s týmto peničom pripravujem pre seba a rodinu najlepšie mliečne koktejly ever , aj v karanténe pijem svoje obľúbené cappuccino
Skvelý design a skvelá funkčnost. Našľahaná pena je vždy dokonale tuhá. Používam takmer denne a výrobok nemá chybu. Absolútna spokojnosť.
- aj pri ohrievaní mlieka držadlo zostáva chladné , penenie ako studeného , tak aj teplého mlieka
Kakao , mliečne koktejly , mlieko na prípravu zemiakovej alebo ovsenej kaše a samozrejme dokonalá pena do vonnej kávy- ten strojček všetko vie. Naozaj spokojnosť a milk frother všetkým odporúčam..
Dobre napení mlieko do kavy
Presne splňa to čo sľubuje pena pekne drži!
Výrobok je elegantný ako všetko od Juri.
Reakcia obchodu JURA Švajčiarské kávovary
děkujeme za Vaše hodnocení.
Stiskem jednoho tlačítka připravíte dokonale jemnou a hustou pěnu. Pěnu můžete použít pro přípravu klasických mléčných kávových nápojů, jako je cappuccino nebo latte machiato.
Jednoduchý,praktický a rýchly.Odporúčam,
Kvalitný vyroboko, odrádzala má recenzia, že batérie vydržia krátko, denne používame frapper cca 5minut po dvoch týždňoch bez zmeny výkonu. použili sme pribalené batérie.
rýchlo urobená kvalitná pena
- Rýchla a jednoduchá manipulácia,
- Dve rôzne sitka
- zrozumiteľná obsluha len stlačením tlačítka,
- veľká nádoba na vodu aj mlieko
- Na výber 3 typov nápoja
- 2 typy veľkosti kávy čo ja veľmi oceňujem keďže ja mám rada väčšie Late, nemusím ho robiť na dva-krat
- Zatiaľ žiadne
- Výhoda 6v1
- latte a cappuccino doma ako v kaviarni
- luxusný design a kvalita
- protisklzové nožičky
- tichý chod
- povrch o ktorý sa človek nespáli
- možnosť penenia aj za studena
Výrobok je pekný a kvalitný, vyrýba naozaj perfektnú penu za tepla alebo studena. Je tichučký, môžem mlieko šľahať aj ráno, keď manželka a deti ešte spia a nemusím sa báť, že ich prebudím .
- pripravuje výbornú penu pre cappuccino
- ohrieva mlieko pre teplé nápoje ako kakao alebo čaj masala
- penič sa automaticky vypína
- hustá pena behom chvíle
Fajn mašinka na našlahanie mlieka . Bol som prekvapený , ako je napeňovač tichý a šikovný . Pena je hustá a pre priateľku môžem vždy pripraviť super cappucino .
lahka udrzba
- Výborná cena a funkcie kávovaru
sme spokojní
- nie je problem ohrievat mlieko na sporaku, na malom plameni sa rucka nezahreje
- za tú cenu, super výrobok
Piardi Creamer 166ml
Pridané: 6. novembra 2020
(naposledy upravené 6. novembra 2020)
Zakúpený v GourmetKava.sk
- Funguje podľa očakávaní
- pevná pena
- studená aj teplá pena
- tichý chod
- nezmestia sa mi prsty do nadoby pri vymene metličiek, chcelo by to tam nejakú pomôcku, háčik
Mám doma kávovar Aromatica II Duo je to vynikajuci stroj,
potreboval som k tomu ešte doplniť napeňovač a tento sa hodí do setu. Od Klarsteinu mám aj ďalšie domáce spotrebiče (teplovzdušnú fritezu VitAir Turbo Smart a kuchynský robot Bella Robusta Metal,) s ktorými som veľmi spokojný
krásna pena
Zobrazujem 201 - 220 zo 410 recenzií « Predchádzajúci 1...9 10 [ 11 ] 12 13...21 Ďalšie »